Borzadályos Cirkusz

ÁRAK

  • 2-4 fős csapat esetén 10.000Ft
  • 5-6 fős csapat esetén 12.000Ft

A fizetés a helyszínen, csak készpénzzel lehetséges.

Borzadályos Cirkusz

A Cirkusz az első és egyben legkevésbé nehéz szabadulószobánk, de ez nem jelenti azt, hogy könnyedén ki tudtok jutni! Kezdőknek, akár első szabadulóknak is jó választás, sok vidám feladvánnyal és lakatokkal. Egyáltalán nem ijesztő szoba, így félős játékosoknak is ajánljuk.

STORY

Lépj be a rémségek kicsiny cirkuszába, egy olyan helyre, ahol ha nem vigyázol, te is örökre a gonosz cirkuszigazgató markában maradsz.

Most éppen az előadás előtti összevisszaságot láthatod a sátor porondján, ahol keverednek a cirkusz körül tanyát vert vurstli, és az esti előadás eszközei.

A ketrecekben, ládákban, cirkuszi öltözékükben szomorú szemű állatok, és artisták várnak a fellépésükre, miközben a zsarnok igazgató a délutáni egyórás pihenőjét tölti.

Most van tehát 60 perced arra, hogy a fejtörők, és ügyességi játékok megoldásával, kódok, lakatok, zárak kinyitásával végül te is és az állatok is újra szabadok lehessetek…

FIGYELEM!

Ideiglenes rendszerhiba miatt előfordul, hogy pár órás késéssel érkezik meg a visszaigazoló üzenet. Kérjük, ha bármilyen kétség merülne fel a foglalás sikerességével kapcsolatban, keress minket telefonon vagy e-mailben!

A foglalásról szóló visszaigazoló e-mailt a helyszínen fel kell mutatni, enélkül a foglalt időpontot nem tudjuk garantálni.
Amennyiben sikeres foglalás után nem érkezett meg a visszaigazoló üzenet, írj nekünk az info@e-exit.hu e-mail címre.