Heaven & Hell

A Menny és Pokol szobánk nagy közönségkedvenc. Főleg tapasztalt, már több szabadulószobát megjárt csapatoknak ajánljuk, de bátor kezdők is megpróbálhatnak megbirkózni a nem kis kihívással. A túlvilágon csupán egy-két lakatot és rengeteg egyedi rejtvényt találhattok, amik minden csapatot lenyűgöznek.

Árak

  • 2 fős csapat esetén 10.000Ft
  • 3-6 fős csapat esetén 12.000Ft

A fizetés a helyszínen, kizárólag készpénzzel lehetséges.

Story

Tudod, mit?!

MENJ A POKOLBA!
Hogy nem így gondoltad? Most már egy kicsit késő… Van az a pont, ahonnan nem lehet visszafordulni.

Kielégíthetetlen vágyatok a túlvilági élet után talán ma bajba sodor titeket. Meg akartátok ismerni a mennyet és a poklot. Ehhez azonban, mint minden halandónak, meg kellene halnotok.
Szerencsések vagytok, ezúttal elég lesz az is, hogy ha hibernáljátok magatokat. Ahhoz azonban, hogy ezután a kaland után visszatérhessetek az életbe, újra kell élesztenetek magatokat…

FIGYELEM!

Ideiglenes rendszerhiba miatt előfordul, hogy pár órás késéssel érkezik meg a visszaigazoló üzenet. Kérjük, ha bármilyen kétség merülne fel a foglalás sikerességével kapcsolatban, keress minket telefonon vagy e-mailben!

A foglalásról szóló visszaigazoló e-mailt a helyszínen fel kell mutatni, enélkül a foglalt időpontot nem tudjuk garantálni.
Amennyiben sikeres foglalás után nem érkezett meg a visszaigazoló üzenet, írj nekünk az [email protected] e-mail címre